blog

تعمیرات انواع تخت جراحی

تعمیر تخت جراحی

تعمیرات انواع تخت جراحی

در حال حاضر تخت‌های اتاق عمل برای استفاده در انواع جراحی‌ها ساخته می‌شوند، زیرا موقعیت تخت بسته به مورد جراحی و نیازهای تیم جراحی متفاوت است. در صورت لزوم تجهیزات اضافی برای تنظیم بدن بیمار بر روی تخت نصب می شود.
یکی از پرکاربردترین تخت های پزشکی تخت اتاق عمل است که  فضای مناسبی را برای پزشکان و تیم های جراحی ایجاد کرده است. این تخت ها به دو دسته تخت اتاق عمل مکانیکی و تخت اتاق عمل الکتریکی تقسیم می شوند . تیم متخصصین به توان تجهیز با استفاده از دانش روز در اسرع وقت تخت جراحی شما را تعمیر و ترمیم می کند.

مشکلات و خرابی تخت

یکی از مشکلاتی که به وجود می آید حرکت نامناسب تخت است که می تواند در حین جراحی بسیار خطرناک باشد. برای رفع این مشکل، تعمیر و نگهداری منظم و پیشگیرانه توصیه می شود. همچنین باید به حداکثر وزنی که تخت می تواند تحمل کند توجه کنید.
استفاده از تشک های نامناسب روی تخت نیز می تواند مشکلاتی را ایجاد کند. علاوه بر این، در طول عمل جراحی طولانی مدت، بهتر است از تشک مناسب برای جلوگیری از ایجاد زخم های فشاری استفاده شود.
از جمله موارد دیگر می توان به عدم کارکرد کنترل دستگاه در حین جراحی اشاره کرد که به صورت کنترل های دستی یا به کمک کنترل های پشتیبان قابل حل است. هنگام بالا و پایین بردن تخت باید مراقب بود که لوله های گازهای  بیهوشی تحت فشار یا کشیدگی نباشند. اگر پایه های تخت در حالت آویزان رو به پایین باشد، پایین بردن تخت می تواند باعث شکستن پایه ها شود.

علاوه بر موارد فوق، مشکل خرابی جک تخت عمل و خرابی برد الکترونیکی تخت جراحی و تخت عمل (برای تخت های برقی) و همچنین خرابی جک های روغنی و گازی در تخت عمل مکانیکی و نشتی روغن در جک ها از دلایل دیگری برای مشکلات و خرابی تخت های اتاق عمل وجود دارد.

اقدامات پیشگیرانه

بررسی وضعیت بدنه
وضعیت کابل برق را بررسی کنید
تست عملکرد باتری
چک کردن جک ها
بررسی حرکات تخت
بررسی سیستم کنترل و پنل کنترل تخت
عملکرد دکمه ها، کنترل ها، صفحه نمایش دستگاه را بررسی کنید
حرکات دستی را بررسی کنید
چک کردن ترمز و آزاد کردن تخت
چک کردن قابلیت تغییر زاویه و ارتفاع تخت
چک کردن زمین تخت
تمیزی سطح خارجی دستگاه شامل کلیه لوازم جانبی، سیم ها، کنترل ها را بررسی کنید.
در پایان هر روز، تمیزی چرخ های تخت را بررسی کنید و در صورت لزوم آنها را تمیز کنید.
هر دو هفته یکبار باید تمامی عملکردهای دستگاه بررسی شود و تمامی عملیات به درستی و بی سر و صدا انجام شود. در غیر این صورت تخت باید توسط تکنسین مجرب بررسی و تعمیر شود.
پدال ها، ترمزها، چرخ ها، دوشاخه ها و سیم کشی ها باید قبل از استفاده بررسی شوند.
خرابی حرکت تخت یکی از محتمل ترین عیوب است که در اثر کارکرد افراد آموزش ندیده  یا ضربه به سیستم برقی تخت در زمان حمل و نقل  ایجاد می شود.

سرویس دوره ای

وضعیت بدنه، وضعیت سیم برق، دوشاخه ها، حرکات تخت، کنترل پنل و کنترل تخت، عملکرد دکمه ها، کنترل های دستگاه و صفحه نمایش، حرکات دستی، ترمز و آزاد کردن تخت، تغییر زاویه و ارتفاع تخت، زمین تخت، تمیز کردن سطح خارجی دستگاه اعم از کلیه لوازم جانبی، کابل ها و کنترل ها باید به صورت دوره ای بررسی شود و در صورت نیاز به تعمیر و یا سرویس به مراکز تعمیراتی مجهز برده شود تا تخت توسط تکنسین های مجرب تعمیر شود. به توان تجهیز یکی از مراکز تعمیر تجهیزات پزشکی است که به صورت تخصصی انواع تخت های بیمارستانی از جمله تخت های جراحی را با هزینه ای بسیار مناسب تعمیر می کند. برای اطلاعات بیشتر با متخصصین ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *